Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Podcast(je): Ronald Plasterk

De beste premier na Fortuyn die we nooit hebben gehad

Voilà, van mij, voor u. De zevende ultrakorte podcast. Ongefilterd, onbewerkt, ongekamd. Met vandaag: Ronald Plasterk en de hetze die hem het premierschap kost en de dubieuze rol die een zekere advocaat hierin speelt.

Delen is vermenigvuldigen!

Share

Denkt u nou, wat leuk, deze podcast! Laat ik die gozer helpen een goede microfoon aan te schaffen. Dan kan dat! Bijvoorbeeld door me een denkbeeldige koffie te schenken.

Tot de volgende!

Tjeerds Brainfarts zijn gratis te lezen én te beluisteren. Maar voor betalende abonnees is er meer! Je krijgt toegang tot exclusieve content en andere extra’s, zoals korting op de boeken die worden uitgegeven via Jalapeño Books. Geïnteresseerd? Vul hieronder je mailadres in, subscribe en kies een abonnementsvorm die bij jou past! Betalen kan via creditcard, iDeal, Google Pay of bankoverschrijving.

Hulp nodig bij het bepalen waar deze podcast het beste te beluisteren is? Lees dan deze pagina even door: Substack Podcast Help.

0 Comments
Tjeerds Brainfarts
Woensdag Gehaktdag Podcast
Elke woensdag rond 08:00 uur publiceer ik een ultrakorte podcast van maximaal vijf minuten, waar ik in een uitgesproken column een ophef(je) vermaal tot een metaforische bal gehakt.
Listen on
Substack App
Apple Podcasts
Spotify
YouTube
Pocket Casts
RSS Feed
Appears in episode
Tjeerd Langstraat