Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Podcast(je): Mark Rutte

En zijn laatste leugen

Voilà, van mij, voor u. De 11e ultrakorte podcast. Ongefilterd, onbewerkt, ongekamd. Met vandaag: de Liegende Nokia verlaat het zinkende schip, met nog één laatste leugentje voor zijn eigen bestwil.

Om mijn zoetgevooisde stem te kunnen blijven beluisteren, overweeg dan een betaald abonnement!

Of denk je juist, nou leuk, deze podcast, maar ik wil liever die gozer gewoon af en toe een eurootje of wat toewerpen, dan kan dat! Bijvoorbeeld door me een denkbeeldige koffie te schenken.

Tot de volgende!

Automatisch kiezen voor het jaarabonnement met 17% korting en als eerste (exclusieve) content ontvangen? Simpel, kik op onderstaande button, vul je gegevens in en je bent erbij. Voilà!

Liever een losse donatie doen? Dat kan!

Een zelfgekozen bedrag als losse donatie doen kan hier, met een directe overboeking naar NL70 BUNQ 2076 5623 89 t.n.v. Tjeerds Brainfarts onder vermelding van je mailadres of door op het BUNQ-logo te klikken. Natuurlijk krijg je bij een losse donatie ook - tijdelijk naar rato - toegang tot betaalde content.

Los doneren via PayPal of Stripe is ook mogelijk. (NB.: PayPal leidt je naar een donatiepagina op naam van mijn uitgeverij, Jalapeño Books)

0 Comments
Tjeerds Brainfarts
Woensdag Gehaktdag Podcast
Elke woensdag rond 08:00 uur publiceer ik een ultrakorte podcast van maximaal vijf minuten, waar ik in een uitgesproken column een ophef(je) vermaal tot een metaforische bal gehakt.