Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
1

Podcast(je): Hoezee voor meer btw!

Iedereen een beetje meer
1

Voilà, van mij, voor u. De achtste ultrakorte podcast. Ongefilterd, onbewerkt, ongekamd én met verschrikkelijk sexy knipoog op het einde. Met vandaag: de verhoging van de btw op boeken en dat ze dat lekker moeten doen. (oei!)

Delen is vermenigvuldigen!

Share

Denkt u nou, wat leuk, deze podcast! Laat ik die gozer helpen een goede microfoon aan te schaffen. Dan kan dat! Bijvoorbeeld door me een denkbeeldige koffie te schenken. Er is tenslotte 5 euro over na mijn fantastische tips!

Tot de volgende!

Om mijn werk te kunnen blijven lezen (en beluisteren), kun je overwegen betalend abonnee te worden.

Automatisch kiezen voor het jaarabonnement met 17% korting en als eerste (exclusieve) content ontvangen? Simpel, kik op onderstaande button, vul je gegevens in en je bent erbij. Voilà!

Liever een losse donatie doen? Dat kan!

Een zelfgekozen bedrag als losse donatie doen kan hier, met een directe overboeking naar NL70 BUNQ 2076 5623 89 t.n.v. Tjeerds Brainfarts onder vermelding van je mailadres of door op het BUNQ-logo te klikken. Natuurlijk krijg je bij een losse donatie ook - tijdelijk naar rato - toegang tot betaalde content.

Los doneren via PayPal of Stripe is ook mogelijk. (NB.: PayPal leidt je naar een donatiepagina op naam van mijn uitgeverij, Jalapeño Books)

1 Comment
Tjeerds Brainfarts
Woensdag Gehaktdag Podcast
Elke woensdag rond 08:00 uur publiceer ik een ultrakorte podcast van maximaal vijf minuten, waar ik in een uitgesproken column een ophef(je) vermaal tot een metaforische bal gehakt.
Listen on
Substack App
Apple Podcasts
Spotify
YouTube
Pocket Casts
RSS Feed
Appears in episode
Tjeerd Langstraat